Bellamy, een mooi verhaal!!!

Bellamy Gallery doet het nét even anders. Stelt andere prioriteiten. Maakt mooie basisartikelen, die zich moeiteloos laten combineren met de rest van je garderobe. Alles is van hoge kwaliteit en heeft een zekere mate van tijdloosheid. Feel-good items, waarvan je weet dat ze je goed staan, en dat ze goed doen. Don’t buy more, buy better, is ons motto. En met onze key-pieces kun je alle kanten op!

Geweldig design, een tijdloze eigentijdse look, een voortreffelijk gemaakt product en voor een faire prijs (heel Hollands; minder kan écht niet maar ook geen centje te veel) op een manier die ook ons huis – de planeet – te vriend houdt ? We hebben het zo bedacht; we willen mensen niet laten minderen, maar laten beteren. Ze willen geen fashion-has-been zijn en maximaal centen harken, maar ze willen iedereen optimaal gunnen. Daarom zijn ze volledig open over kosten, marges en wie wat waar verdient.

Goede werkomstandigheden 

Het spreekt dus voor zich dat ze ook vrienden zijn met onze producenten (en hun families). Onmenselijke sweat-shops en vervuilende containerschepen of vliegtuigen? Die komen er niet aan te pas. Bellamy Gallery produceert haar artikelen in Europa. Omdat zij vinden dat er in Europa de beste en mooiste spullen worden gemaakt. We staan achter Europa en de bijbehorende saamhorigheid. En extra vriendelijk: dichtbij produceren betekent minder transport.

Bellamy Gallery gaat over leven, niet om overleven. Wij kleden liever mensen aan dan uit. Wij betalen meer dan nodig en dat is een bewuste keuze; we kleden mensen aan, niet uit. Want vriendschappen bouw je door er voor elkaar te zijn. Wij zijn er voor onze producenten en importeurs, en willen ook hun toekomst faciliteren. We gaan voor de mooiste deal en niet voor de scherpste. Dat maakt t niet makkelijker, maar wel de moeite waard. We hebben met zijn allen maar één leven, dus dan kun je je tijd maar beter goed besteden.